Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко разход дават вашите 155-ци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
    Едно друго питане колеги. Колко реално е резервоара на 155-ците, че аз гледам от 55 до 63 литра варира по различни източници.
    63 си е. Пробвано по болезнения начин.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      63 си е. Пробвано по болезнения начин.
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• по последни данни за извънградско, 7.3/100 при скорост 120 -140 сливен приморско сливен, градско ми гори 12-13 в момента без клима лято време странно защо разхода ми пада до около 10-11 /100
        sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
        Suzuki GSXR 750 W настоящ
        Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

• хохохохо диабетици...
          моя падна на 17/100 обаче не ми дреме мисля да унищожа остатъка от световния петрол докато стане за основен ремонт пък после ще му мисля
          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

• Oт началото на годината 1906 км със 170литра
            Среден разход 8.9/100км

Като повече от половината е магистрала. (Нормално карам с около 100-110 на моменти 160+)
            Карано е в големите снегове. Има и стартове на 400м и
            ластици по светофарите. Общо взето нормално каране за 155 с моменти на яко ръчкане
            Last edited by The_Game; d.m.y г., 01:01.
            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Като чета постовете, направо се чудя как може при тези скорости и начин на каране да докарате такъв разход. Мойта красавица градско каквото и да правя не пада под 12, да не говорим, че като я настъпя качва на 16-17. Извън града е около 8, при скорост 100. При повече не съм я засичал.
              155 1.8ТС 8в 129к.с. '93год.

Comment

• ами не знам за другите колеги ама от градско до градско каране има огоромна разлика, примерно в софия по задръстванията може да ти изгори и 20, особенно ако те хване задръстването на сточна гара, след обед мммм прелест, обаче в сливен за сега чак такъв проблем със задръстванията нямаме, обаче лотук пък проблема е че дистанциите са много къси та обикновенно аз като излизам на някъде и умишлено навъртам малко повече километри преди да отида там за където съм тръгнал иначе този студен старт................. знаете.... и да в момента се радвам ан хубав разход ... когато ми е в ред колата де
                sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                Suzuki GSXR 750 W настоящ
                Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

• Ами моита 2.5 V6 с развална ламбда сонда 16-17 градско без ръчка а на ръчка минава 20 без да се замисли но изъванградско 8.5-9 с още 2-ма души в колата при скорост 150-180 км/ч. тя тая кола не ги усеща километрите извън града или маи аз не се усещам .
                  Исакам да питам alf неговата 2.5 колко гори че ми е интересно и да ми каже дали всичко и е ок
                  EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                  EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                  NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                    Ами моита 2.5 V6 с развална ламбда сонда 16-17 градско без ръчка а на ръчка минава 20 без да се замисли но изъванградско 8.5-9 с още 2-ма души в колата при скорост 150-180 км/ч. тя тая кола не ги усеща километрите извън града или маи аз не се усещам .
                    Исакам да питам alf неговата 2.5 колко гори че ми е интересно и да ми каже дали всичко и е ок
                    ми сега падна на около 15 понеже се поспрях да я изцеждам (тоя звук дето го вади мммм........) иначе с прцакан термостат гореше 20 ламбдата изглежда скоро сменявана и освен свещите всичко друго е в ред извънградско още не съм я засичал
                    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

• да се похваля и аз с расхода ми
                      градско 26 на 100
                      смесено 20 на 100

Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
                        да се похваля и аз с расхода ми
                        градско 26 на 100
                        смесено 20 на 100

26 градксо ама какво ?
                        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                          26 градксо ама какво ?
                          то ако е тва на иконката е повече
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

градско 26 на 100
                            смесено 20 на 100

ми дааааааааа то и ас сам така
                            тооооооо това си е адския разход
                            ЗАВОДСКИ.....
                            155 осем хиляди клапана 16 вериги
                            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

градско 26 на 100
                              смесено 20 на 100

Ибах, на мен с теч на бензин и заминала ламбда ми даваше 13.5 извънградско. Тия 26 как се постигат да г'е.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Ибах, на мен с теч на бензин и заминала ламбда ми даваше 13.5 извънградско. Тия 26 как се постигат да г'е.
                                Ми 26/100 и две гуми

Така май ще стане по ясно

Comment

Working...
                                X